Kvalitetsdøre og vinduer til ethvert hjem​

fra det klassiske til det moderne hjem.

Nye vinduer og døre reducerer elforbruget

Nye vinduer og døre vil ikke nødvendigvis koste en formue. Med de rigtige vinduer og døre kan du barbere 15-20 procent af boligens elforbrug til lys væk. Mere dagslys giver samtidig værelser nyt liv og skaber dig og din familie bedre livskvalitet.

Korrekt placering af vinduer og døre

Der findes et hav af forskellige typer af vinduer og døre på markedet. Ved valg af vindue bør man overveje, hvor i boligen vinduet skal placeres. Skal vinduer for eksempel placeres i husets facade eller taget, skal man placere vinduet så højt så muligt, idet placering har betydning for mængden og kvalitet af lys, der kommer ind i boligen.

Som fagmand med mange år i tømrerbranchen har jeg set mange flotte og funktionelle vinduesløsninger, og jeg har et godt øje for den gode løsning. 

Dermed kan jeg altid finde en fornuftig og forsvarlig løsning, så dine boligdrømme bliver til virkelighed.

Tilbud på nye vinduer og døre

Hvis du ønsker et tilbud på udskiftning af vinduer, sender jeg dig under normale omstændigheder et skriftligt tilbud inden for 14 dage.

Rådgivning til valg af vinduer og døre

Har du brug for god rådgivning og en tømrermester med hænderne skruet rigtig på, så ring eller send mig en mail, som jeg svarer på hurtigst muligt.​​

Kontakt mig

Ring på tlf.: 25 56 01 81 eller på e-mail: info@mbk-entreprise.dk

Kontakt mig

​Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål til priser, eller ønsker et gratis råd omkring dit næste byggeri.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo:

​MBK Entreprise er et professionelt tømrerfirma, som altid yder det ekstra for dig, der gør, at du får præcis det resultat, du drømmer om.

Med flere års erfaring i bagagen kan du være sikker på, at jeg altid møder dine krav om den bedste kvalitet til en fornuftig pris.

Jeg vil med glæde byde på opgaven og vise dig, hvordan jeg arbejder med træ, når du skal bygge nyt eller renovere gamle og slidte facader eller konstruktioner.

Kontakt mig:

​MBK Entreprise IVS

Egevej 29

4632 Bjæverskov

Find vej på Google Maps

Tlf.: 25 56 01 81

E-mail: info@mbk-entreprise.dk

CVR: 39754320

Har du spørgsmål?

Kontakt mig gerne, hvis du har nogle spørgsmål.